جدید ترین متد غربالگری سندروم داون برای مادران باردار و راه تشخیص این بیماری انجام آزمایش nipt می باشد. آزمایش نیپت مخفف کلمه non invasive prenatal test می باشد و درواقع ناهنجاری های تعدادی احتمالی در کروموزوم های 13، 18 و 21 جنین (سندروم داون) را با دقتی بیش از 99% بر پایه دی ان ای آزاد جنینی را مورد شناسایی قرار می دهد.
آزمایش خون برای تشخیص ابتلای کرونا وجود ندارد درواقع آزمایش خون کرونا برای تشخیص اینکه در گذشته به ویروس مبتلا بوده اید یا خیر می باشد. در این مقاله به بررسی دقیق بودن آزمایش خون کووید 19 می پردازیم. با تمام صحبت های منتشر شده در مورد آزمایش ویروس کرونا (COVID-19) ، تعجب آور نیست که در مورد آزمایشات و تفاوت آنها سردرگمی وجود داشته باشد.
آزمایش nipt همان تست خون برای تشخیص سندروم داون در بارداری می باشد که در آزمایشگاه مندل با گرفتن خون از مادر برروی جنین انجام می شود. این آزمایش یک روش جدید و متد غربالگری سندروم داون در جنین می باشد که می تواند اختلالات کروموزومی جنین را با دقت بالایی شناسایی کند.
بهبودی افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند با توجه میزان قوی بودن سیستم ایمنی بدن فرد و بیماری های زمینه ای متفاوت است. همه ما می دانیم که افراد پس از قرار گرفتن در معرض ویروس SARS-CoV-2 ، میتوانند به بیماری کووید-19 مبتلا شوند. این ویروس در درجه اول از طریق قرار گرفتن در معرض قطرات بزاق یا ترشحات بینی فردی که
احتمال انتقال کرونا در فضای باز بسیار کم است، اما خطر انتقال آن در تجمع ها و فضاهای محصور و سربسته مانند دفاتر، اماکن مذهبی، سالن های سینما یا تئاتر بسیار زیاد است. اگر شخصی که در حال پیاده روی، دویدن یا دوچرخه سواری و ورزش است از
شواهد موجود نشان می دهد که شدت بیماری COVID-19 در میان افراد سیگاری بیشتر است. سیگار کشیدن عملکرد ریه را مختل می کند و بدن برای مبارزه با بیماری های تنفسی به دلیل ویروس کرونا جدید مشکل تر می کند. مصرف کنندگان دخانیات بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس از طریق دهان هنگام کشیدن سیگار یا استفاده از سایر محصولات دخانی هستند.
طبق محاسبات 1.4% از افراد مبتلا به کرونا در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند درحالیکه 98.6% بهبود پیدا کرده اند. در 89% از موارد زیر 65 سال، فردی که جان خود را از دست داده یک یا چند بیماری زمینه ای داشته است. در این مقاله به بررسی علت هایی که منجر به مرگ در اثر ابتلا به کرونا می شود، می پردازیم.
شاید به نظر ساده بیاید، اما وقتی می بینید چه تعداد از افراد ماسک ها را نادرست پوشیده اند، آشکار میشود که پوشیدن یک ماسک از آنچه به نظر میرسد، پیچیده تر است. و برای پوشیدن، درآوردن و دور انداختن ماسک خود باید نکاتی را رعایت کنید تا خطر ابتلا به کرونا کاهش یابد حتما در اطرافتان افرادی را دیده باشید که ماسک را طوری پوشیده اند
ویروس کرونا (COVID-19) به نظر ترسناک است ، به ویژه کسانی که دارای بیماری زمینه ای هستند. در این مقاله به راه های درمان و بهتر شدن سرفه به خصوص سرفه های خشکی که حاصل از ویروس کرونا می باشد، می پردازیم. سرفه خشک یکی از علائم ویروس کرونا است و باید بدانید که سرفه بخشی از سیستم دفاعی و ایمنی طبیعی میباشد.
ویروس HPV دلیل یکی از شایع ترین بیماری های مقاربتی است و همه افرادی که رابطه های جنسی دارند برای پیشگیری از این ویروس می توانند به صورت دوره ای آزمایش HPV را انجام بدهند. ابتلا به این ویروس عوارضی را هم برای مردان و هم زنان به همراه دارد