ویروس کرونا چگونه از فردی به فرد دیگر منتقل می شود؟

ویروس کرونا از آنجا که توسط فرد آلوده محیط زیست را نیز آلوده میکند از یک شخص به فرد دیگر منتقل می شود. ویروس باید قبل از جذب توسط فرد دیگری ، که ویروس را در قطرات تنفسی استنشاق می کند یا با سطوح آلوده به ویروس تماس می گیرد ، در آن محیط زنده بماند.

ویروس کرونا چگونه از فردی به فرد دیگر منتقل می شود؟

افراد آلوده ویروس را انتقال میکنند

در یک فرد آلوده ، ویروس کرونا (SARS-CoV-2) جدید در مجاری تنفسی و سلول های ریه تکثیر می شود و با حضور در بزاق و تف افراد آلوده نشان داده می شود. وقتی هم سلولهای آلوده از بین می روند ، ویروس ها در لایه نازک مایعی که در مجاری تنفسی و ریه قرار دارد ، آزاد می شوند. این ویروس همچنین گاهی اوقات در مدفوع یافت می شود اما به ندرت در خون مشاهده می شود. روشی که ویروس در محیط از طریق سرفه یا عطسه منتشر می شود ، ریزش است.

مطالعات نشان داده است که به طور متوسط ​​ویروس کرونا در افراد به مدت 7-20 روز پس از بروز علائم اولیه و گاهی بیش از یک ماه در افراد کشف می شود. این آزمایشات ممکن است ماده ژنتیکی ویروسهای مرده را تشخیص دهد ، بنابراین به این معنی نیست که کسی در این مدت طولانی به عفونت ادامه می دهد. این نظریه با این واقعیت پشتیبانی می شود که دانشمندان فقط قادر به رشد ویروس در آزمایشگاه از نمونه های گرفته شده در کمتر از ده روز پس از شروع علائم بوده اند. این امر شدیداً نشان می دهد که پس از این مرحله ، از عفونت به میزان قابل توجهی کاسته می شود. به همین دلیل است که افرادی که به COVID-19 مبتلا می شوند از ابتدای بروز علائم لازم است 7 روز در خانه بمانند.

منطقی خواهد بود که افراد آلوده به علائم ویروس کرونا ویروس جدید را بیشتر از افراد بدون علائم به دلیل سرفه ، عطسه یا آبریزش بینی در محیط می ریزند. با این حال ، دانشمندان فکر می کنند افراد آلوده قبل از بروز علائم نیز مسری هستند. این بر اساس دو نوع مطالعه است ، هر دو غیر مستقیم. اولین مورد این است که ویروس کرونا در نمونه های مخاطی که از بیماران بهبود یافته که دیگر علائمی ندارند ، گرفته شده است ، شناسایی شده است. اگرچه این مورد در نمونه های مشابه گرفته شده از افراد قبل از بروز علائم ، باید تأیید شود. مورد دوم شواهد غیرمستقیم است: متوسط ​​زمان بین یک فرد در گرفتن علائم و کسی که وی را مبتلا می کنند ، تقریباً چهار روز است: کوتاهتر از حد انتظار. این نشان می دهد که تعدادی از افراد آلوده ویروس را از شخصی که هنوز علائمی پیدا نکرده است ، گرفته اند. این امر کنترل شیوع ویروس را دشوارتر می کند زیرا این ویروس توسط افرادی منتقل می شود که ممکن است ندانند که آلوده هستند.

همچنین به نظر می رسد کودکان بهتر از بزرگسالان در برابر ویروس کرونا مقاومت می کنند و علائم خفیف تری از خود نشان می دهند. کودکانی که علائم خفیف تری دارند، ممکن است از عفونت کمتری نیز برخوردار باشند.

بقای ویروس در محیط

مطالعات اولیه نشان داده است که ویروس کرونا ویروس جدید به مدت سه ساعت در هوا در قطرات ریز آب که به طور مصنوعی توسط دستگاه تولید می شود زنده می ماند. اما ما نمی دانیم که آیا انسان در هنگام تنفس یا سرفه می تواند قطرات پر از ویروس را به همان روش دستگاه تولید کند یا دقیقا چه مدت دوام می آورد در شرایط مختلف ، به عنوان مثال در داخل یا خارج از منزل. ویروس می تواند در سطوح سخت بیشتر زنده بماند. 24 ساعت روی مقوا و دو تا سه روز روی پلاستیک و فولاد. هنوز مشخص نیست که کدام مسیر انتقال - از طریق استنشاق ویروس در قطرات یا از طریق تماس با سطوح آلوده به ویروس برای گسترش عفونت مهمترین است.
 
دانشمندان می دانند که ویروس کرونا به صورت قطره ای در هوا و روی سطح زنده می ماند. بنابراین احتمالاً دو راه اصلی انتقال از طریق تنفس یا توسط ویروس در سطوحی که توسط دست افراد به چشم ، بینی و دهان منتقل می شود. هنوز مشخص نیست که کدام یک از این دو مسیر مهمترین است. توصیه در مورد انزوای اجتماعی ، شستن دست و جلوگیری از لمس صورت باعث قطع هر دو مورد می شود. مشخص نیست که آیا مسیر مدفوع و دهان در شیوع ویروس مهم است ، اگرچه با شستن دست نیز از این امر جلوگیری می شود. هنوز مشخص نیست که آیا ویروس می تواند بین یک زن باردار و جنین منتقل شود یا خیر. تاکنون هیچ مدرکی وجود ندارد که بتواند.
 

برای ثبت درخواست آزمایش در منزل و یا محل کارتان بر روی لینک زیر کلیک کنید 

 

تست کرونا در منزل

نظرات کاربران
تا کنون کسی برای این مطلب نظری نداده است. اولین نفری باشید که نظر می دهد!
{{comment.creator}} {{comment.createDate}}
{{reply.creator}} {{reply.createDate}}
{{blog.content.commentsForm.errorMessage}}
{{blog.content.commentsForm.successMessage}}