انتقال ویروس کرونا

آیا با داغ کردن غذا، احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی از بین می‌رود؟

آیا با داغ کردن غذا، احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی از بین می‌رود؟

به طور کلی نکته ای که در مصرف غذاها هنگام شیوع ویروس کرونا مورد اهمیت است این می باشد که قبل از مصرف مواد غذایی تا آنجا که امکان دارد آنها را به خوبی گرم نمایید و اگر قصد مصرف سبزیجات و میوه را دارید حتما قبل از مصرف، آنها را ضدعفونی کنید.

یکشنبه، 17 مرداد ماه 1400 3,981 بازدید
چند درصد از مردم علائم کرونا را بروز نمی دهند ؟!

چند درصد از مردم علائم کرونا را بروز نمی دهند ؟!

یک مطالعه جدید نشان می دهد که اکثر موارد COVID-19 توسط افراد بدون علائم ایجاد می شود. محققان می گویند این یافته ها نشان می دهد که شناسایی و قرنطینه کردن بیماران علامتی برای کنترل انتقال سریع COVID-19 کافی نیست. شواهد نشان می دهد که ویروس می تواند برای 14 روز انکوباتور شود.

چهار شنبه، 29 اردیبهشت ماه 1400 614 بازدید
بررسی انتقال ویروس کرونا از طریق آب های آشامیدنی و مکان های رسمی شنا

بررسی انتقال ویروس کرونا از طریق آب های آشامیدنی و مکان های رسمی شنا

ویروس کرونا عمدتا از انسانی به انسان دیگر گسترش می یابد. ویروس فقط می تواند برای مدت کوتاهی در خارج از بدن زنده بماند. هنگامی که از بدن خارج شد ، ویروس دیگر نمی تواند تکثیر شود ، و این بدان معنی است که نمی تواند شما را بیمار کند.

چهار شنبه، 22 اردیبهشت ماه 1400 664 بازدید
چرا COVID-19 به راحتی گسترش و انتقال می یابد؟

چرا COVID-19 به راحتی گسترش و انتقال می یابد؟

یک مطالعه جدید یک دلیل را نشان می دهد که چرا SARS-CoV-2 ، ویروسی که باعث ایجاد COVID-19 می شود ، بسیار بیشتر قابل انتقال است. COVID-19 میلیون ها بیماری بیشتر از نمونه قبلی خود ، SARS ایجاد کرده است ، حتی اگر هر دو بیماری توسط ویروس های کرونا ایجاد شوند

سه شنبه، 21 اردیبهشت ماه 1400 441 بازدید
آیا ویروس COVID-19 می تواند بین انسان و حیوان منتقل شود؟

آیا ویروس COVID-19 می تواند بین انسان و حیوان منتقل شود؟

از ژوئن 2020 ، 214 مورد انسانی با COVID-19 در دانمارک با انواع SARS-CoV-2 مرتبط با راسو های پرورشی شناسایی شده است ، از جمله 12 مورد با یک نوع منحصر به فرد ، که در 5 نوامبر گزارش شده است. همه 12 مورد در سپتامبر 2020 در شمال جوتلند ، دانمارک شناسایی شد.

یکشنبه، 5 اردیبهشت ماه 1400 1,683 بازدید
براساس شواهد قوی COVID-19 عمدتا از طریق هوا پخش می شود!

براساس شواهد قوی COVID-19 عمدتا از طریق هوا پخش می شود!

بر اساس ارزیابی جدیدی که روز جمعه در ژورنال لنست منتشر شد ، شواهد محکم و ثابت وجود دارد که ثابت کند ویروس SARS-CoV-2 ، پشت بیماری همه گیر COVID-19 ، عمدتا از طریق هوا منتقل می شود. تجزیه و تحلیل شش متخصص از انگلستان ، ایالات متحده و کانادا می گوید اقدامات بهداشت عمومی قادر به درمان ویروس نیست

سه شنبه، 31 فروردین ماه 1400 547 بازدید
مطالعه نشان می دهد کودکان ویروس SARS-CoV-2 را در همان سطح بزرگسالان منتقل کنند!

مطالعه نشان می دهد کودکان ویروس SARS-CoV-2 را در همان سطح بزرگسالان منتقل کنند!

اینکه کودکان چگونه در شیوع COVID-19 نقش دارند چیزی است که هنوز خیلی واضح نیست. به نظر می رسد که کودکان نسبت به SARS-CoV-2 ، پاتوژن ایجاد کننده COVID-19 ، کمتر حساس هستند و در صورت آلوده شدن ، معمولاً موارد خفیف ایجاد

دوشنبه، 18 اسفند ماه 1399 965 بازدید
با انتقال ویروس کرونا در خانه مبارزه کنید!

با انتقال ویروس کرونا در خانه مبارزه کنید!

پزشکان و محققان درک بیشتری در مورد بیماری ویروس کرونا در سال 2019 (COVID-19) و نحوه انتشار ویروس عامل آن (SARS-CoV-2) به دست می آورند. پیام های بهداشت عمومی بر اهمیت شستن دست ، فاصله اجتماعی و ماسک های پارچه ای صورت

یکشنبه، 10 اسفند ماه 1399 544 بازدید
ویروس کرونا چگونه از فردی به فرد دیگر منتقل می شود؟

ویروس کرونا چگونه از فردی به فرد دیگر منتقل می شود؟

ویروس کرونا از آنجا که توسط فرد آلوده محیط زیست را نیز آلوده میکند از یک شخص به فرد دیگر منتقل می شود. ویروس باید قبل از جذب توسط فرد دیگری ، که ویروس را در قطرات تنفسی استنشاق می کند یا با سطوح آلوده به ویروس تماس می گیرد ، در آن

چهار شنبه، 29 بهمن ماه 1399 1,150 بازدید
انتقال ویروس کرونا با غذا یا بسته بندی مواد غذایی

انتقال ویروس کرونا با غذا یا بسته بندی مواد غذایی

در حال حاضر ، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد دست زدن به غذا یا مصرف غذا با ابتلا به ویروس COVID-19 ارتباط دارد. ویروس COVID-19 ، هنگام سرفه ، عطسه یا صحبت ، بیشتر از طریق قطره های تنفسی به صورت فرد به فرد منتقل می شود. این امکان وجود دارد که فرد با لمس یک سطح

چهار شنبه، 26 آذر ماه 1399 706 بازدید