به طور کلی نکته ای که در مصرف غذاها هنگام شیوع ویروس کرونا مورد اهمیت است این می باشد که قبل از مصرف مواد غذایی تا آنجا که امکان دارد آنها را به خوبی گرم نمایید و اگر قصد مصرف سبزیجات و میوه را دارید حتما قبل از مصرف، آنها را ضدعفونی کنید.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که اکثر موارد COVID-19 توسط افراد بدون علائم ایجاد می شود. محققان می گویند این یافته ها نشان می دهد که شناسایی و قرنطینه کردن بیماران علامتی برای کنترل انتقال سریع COVID-19 کافی نیست. شواهد نشان می دهد که ویروس می تواند برای 14 روز انکوباتور شود.
ویروس کرونا عمدتا از انسانی به انسان دیگر گسترش می یابد. ویروس فقط می تواند برای مدت کوتاهی در خارج از بدن زنده بماند. هنگامی که از بدن خارج شد ، ویروس دیگر نمی تواند تکثیر شود ، و این بدان معنی است که نمی تواند شما را بیمار کند.
یک مطالعه جدید یک دلیل را نشان می دهد که چرا SARS-CoV-2 ، ویروسی که باعث ایجاد COVID-19 می شود ، بسیار بیشتر قابل انتقال است. COVID-19 میلیون ها بیماری بیشتر از نمونه قبلی خود ، SARS ایجاد کرده است ، حتی اگر هر دو بیماری توسط ویروس های کرونا ایجاد شوند
از ژوئن 2020 ، 214 مورد انسانی با COVID-19 در دانمارک با انواع SARS-CoV-2 مرتبط با راسو های پرورشی شناسایی شده است ، از جمله 12 مورد با یک نوع منحصر به فرد ، که در 5 نوامبر گزارش شده است. همه 12 مورد در سپتامبر 2020 در شمال جوتلند ، دانمارک شناسایی شد.
بر اساس ارزیابی جدیدی که روز جمعه در ژورنال لنست منتشر شد ، شواهد محکم و ثابت وجود دارد که ثابت کند ویروس SARS-CoV-2 ، پشت بیماری همه گیر COVID-19 ، عمدتا از طریق هوا منتقل می شود. تجزیه و تحلیل شش متخصص از انگلستان ، ایالات متحده و کانادا می گوید اقدامات بهداشت عمومی قادر به درمان ویروس نیست
اینکه کودکان چگونه در شیوع COVID-19 نقش دارند چیزی است که هنوز خیلی واضح نیست. به نظر می رسد که کودکان نسبت به SARS-CoV-2 ، پاتوژن ایجاد کننده COVID-19 ، کمتر حساس هستند و در صورت آلوده شدن ، معمولاً موارد خفیف ایجاد
پزشکان و محققان درک بیشتری در مورد بیماری ویروس کرونا در سال 2019 (COVID-19) و نحوه انتشار ویروس عامل آن (SARS-CoV-2) به دست می آورند. پیام های بهداشت عمومی بر اهمیت شستن دست ، فاصله اجتماعی و ماسک های پارچه ای صورت
ویروس کرونا از آنجا که توسط فرد آلوده محیط زیست را نیز آلوده میکند از یک شخص به فرد دیگر منتقل می شود. ویروس باید قبل از جذب توسط فرد دیگری ، که ویروس را در قطرات تنفسی استنشاق می کند یا با سطوح آلوده به ویروس تماس می گیرد ، در آن
در حال حاضر ، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد دست زدن به غذا یا مصرف غذا با ابتلا به ویروس COVID-19 ارتباط دارد. ویروس COVID-19 ، هنگام سرفه ، عطسه یا صحبت ، بیشتر از طریق قطره های تنفسی به صورت فرد به فرد منتقل می شود. این امکان وجود دارد که فرد با لمس یک سطح