در این مقاله سوالات متداول و مرتبط با ویروس کرونا و موارد تغذیه ای مانند << چگونه باید میوه ها و سبزیجات را در زمان COVID-19 بشویم؟ ، آیا ویروس COVID-19 می تواند در سطح بسته بندی مواد غذایی زنده بماند؟ ، آیا خوردن سیر می تواند به جلوگیری از COVID-19 کمک کند؟ و
مطالعه جدیدی که اخیرا در مجله Neurology منتشر شده است ، نشان میدهد که افزایش میزان مصرف فلاونول های گیاهی به میزان چشمگیری خطر ابتلا به زوال عقل آلزایمر (AD) را تا 50 درصد کاهش میدهد. به عبارتی ، با مصرف هرچه بیشتر مواد غذایی حاوی این ترکیبات مانند چای ، پرتقال و کلم بروکلی می توان از بروز زوال عقل آلزایمر جلوگیری کرد ...
محققان می گویند یکی از دلایل سرطان پستان ممکن است التهاب ناشی از باکتری های مضر باشد.دانشمندان می گویند ، ایده آنها - که هنوز تأیید نشده است - با شواهد موجود که نشان میدهد التهاب ایجاد شده توسط باکتری ها با سرطان مرتبط است ، تایید میشود.این مقاله که توسط دانشجویان پزشکی ...
مشخص شده است که شما می توانید با نوشیدن یک فنجان قهوه در صبح ، مبارزه با عوامل زیستی پیری را آغاز کنید. طبق تحقیقات جدیدی که در مجله پزشکی اکسیداتیو و ماندگاری سلولی منتشر شده است ، یک تصمیم ساده برای انتخاب شیر بدون چربی یا شیر 1 درصد به جای شیر کامل می تواند سالها به زندگی شما بیافزاید ...
طبق مطالعه ای که اخیرا در مجله اروپایی پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی ، مجله ای از انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شده است ، نوشیدن چای حداقل سه بار در هفته با زندگی طولانی تر و سالم تر مرتبط است ...
اسپرم ها تحت تأثیر رژیم غذایی قرار می گیرند و این اثرات به سرعت بروز میکنند. این نتیجه گیری از مطالعه محققان دانشگاه Linköping میباشد که در آن ، مردان جوان سالم با رژیم غذایی سرشار از قند تغذیه شدند. این مطالعه که در مجله PLOS Biology منتشر شده است ، بینش جدیدی در مورد عملکرد اسپرم می دهد و ممکن است در دراز مدت به روشهای جدید تشخیصی برای سنجش کیفیت اسپرم ...
محققان دانشگاه کوئین ، بلفاست ، پس از یافتن شکاف قابل توجه بین گوشتهای فرآوری شده حاوی نیتریت و گوشتهای فرآوری شده بدون نیتریت ، طبقه بندی کلی گوشت های فرآوری شده به عنوان سرطان زا توسط سازمان بهداشت جهانی را زیر سوال بردند.دکتر Brian Green ، دکتر William Crowe و پروفسور Chris Elliott OBE ، همگی از موسسه امنیت جهانی غذا (IGFS) در کوئینز ، مقالات موجود در مورد رابطه گوشت فرآوری شده و ایجاد سرطان ..
طبق یک مطالعه مقدماتی جدید ، داشتن یک رژیم غذایی کم چرب و غنی از سفیده تخم مرغ می تواند کلید تقویت باروری مردان باشد.این تحقیق که توسط دکتر Karma Pearce از دانشگاه استرالیا جنوبی با همکاری پروفسور Kelton Tremellen ، متخصص باروری دانشگاه فلیندرز انجام شده است ، ارتباط مستقیمی بین رژیم غذایی و تستوسترون نشان می دهد – به این صورت که آنچه مردان می خورند می تواند بر هورمون جنسی اصلی مردان تأثیر بگذارد.
مطالعه ای که در ابتدا به بررسی آسپرین به عنوان یک درمان پیشگیرانه سرطان سرطان روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) پرداخته بود ، به طور تصادفی مکانیسمی را کشف کرد که می تواند توضیح دهد چگونه میوه و سبزیجات خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهند.در سراسر جهان ، سالانه بیش از 1 میلیون نفر مبتلا به سرطان کولورکتال تشخیص داده میشوند. همچنین این سرطان سومین علت شایع مرگ ناشی از سرطان در ایالات متحده است.
هر چند تغذیه نقش غیر قابل انکاری در مدیریت سلامت عمومی دارد، اما نقش ژنتیک در تغذیه چندان شناخته نشده است. تفاوتهای ژنتیکی علت بسیاری از ناهمگونیهایی است که بین افراد میبینیم. ناهمگونیهایی نظیر؛ رنگ چشم، پوست و مو، وزن و بسیاری از صفات دیگر، همگی از ژنتیک وام میگیرند.هنگامی که به ارتباط ژنتیک با تغذیه میاندیشیم، اغلب به این نتیجه میرسیم که تفاوتهای ژنتیکی، اگر حداکثر هم نباشد، یک نقش حداقل