تغذیه

سوالات مرتبط با ویروس کرونا و تغذیه

سوالات مرتبط با ویروس کرونا و تغذیه

در این مقاله سوالات متداول و مرتبط با ویروس کرونا و موارد تغذیه ای مانند << چگونه باید میوه ها و سبزیجات را در زمان COVID-19 بشویم؟ ، آیا ویروس COVID-19 می تواند در سطح بسته بندی مواد غذایی زنده بماند؟ ، آیا خوردن سیر می تواند به جلوگیری از COVID-19 کمک کند؟ و

سه شنبه، 25 خرداد ماه 1400 491 بازدید
کاهش چشمگیر خطر آلزایمر با مصرف فلاونول های گیاهی

کاهش چشمگیر خطر آلزایمر با مصرف فلاونول های گیاهی

مطالعه جدیدی که اخیرا  در مجله Neurology منتشر شده است ، نشان میدهد که افزایش میزان مصرف فلاونول های گیاهی به میزان چشمگیری خطر ابتلا به زوال عقل آلزایمر (AD) را تا 50 درصد کاهش میدهد. به عبارتی ، با مصرف هرچه بیشتر مواد غذایی حاوی این ترکیبات مانند چای ، پرتقال و کلم بروکلی می توان از بروز زوال عقل آلزایمر جلوگیری کرد ...

دوشنبه، 21 بهمن ماه 1398 5,234 بازدید
مصرف ماست به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک می کند

مصرف ماست به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک می کند

محققان می گویند یکی از دلایل سرطان پستان ممکن است التهاب ناشی از باکتری های مضر باشد.دانشمندان می گویند ، ایده آنها - که هنوز تأیید نشده است - با شواهد موجود که نشان میدهد التهاب ایجاد شده توسط باکتری ها با سرطان مرتبط است ، تایید میشود.این مقاله که توسط دانشجویان پزشکی ...

شنبه، 12 بهمن ماه 1398 1,767 بازدید
نوشیدن روزانه شیر کم چرب می تواند اثرات پیری را معکوس کند

نوشیدن روزانه شیر کم چرب می تواند اثرات پیری را معکوس کند

مشخص شده است که شما می توانید با نوشیدن یک فنجان قهوه در صبح ، مبارزه با عوامل زیستی پیری را آغاز کنید. طبق تحقیقات جدیدی که در مجله پزشکی اکسیداتیو و ماندگاری سلولی منتشر شده است ، یک تصمیم ساده برای انتخاب شیر بدون چربی یا شیر 1 درصد به جای شیر کامل می تواند سالها به زندگی شما بیافزاید ...

یکشنبه، 6 بهمن ماه 1398 1,721 بازدید
ارتباط مصرف حداقل سه بار چای در هفته با زندگی طولانی و سالم تر

ارتباط مصرف حداقل سه بار چای در هفته با زندگی طولانی و سالم تر

طبق مطالعه ای که اخیرا در مجله اروپایی پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی ، مجله ای از انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شده است ، نوشیدن چای حداقل سه بار در هفته با زندگی طولانی تر و سالم تر مرتبط است ...

شنبه، 5 بهمن ماه 1398 1,406 بازدید
تاثیرات سریع رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم

تاثیرات سریع رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم

اسپرم ها تحت تأثیر رژیم غذایی قرار می گیرند و این اثرات به سرعت بروز میکنند. این نتیجه گیری از مطالعه محققان دانشگاه Linköping میباشد که در آن ، مردان جوان سالم با رژیم غذایی سرشار از قند تغذیه شدند. این مطالعه که در مجله PLOS Biology منتشر شده است ، بینش جدیدی در مورد عملکرد اسپرم می دهد و ممکن است در دراز مدت به روشهای جدید تشخیصی برای سنجش کیفیت اسپرم ...

چهار شنبه، 25 دی ماه 1398 3,804 بازدید
آیا همه گوشت های فرآوری شده سرطان زا هستند؟

آیا همه گوشت های فرآوری شده سرطان زا هستند؟

محققان دانشگاه کوئین ، بلفاست ، پس از یافتن شکاف قابل توجه بین گوشتهای فرآوری شده حاوی نیتریت و گوشتهای فرآوری شده بدون نیتریت ، طبقه بندی کلی گوشت های فرآوری شده به عنوان سرطان زا توسط سازمان بهداشت جهانی را زیر سوال بردند.دکتر Brian Green ، دکتر William Crowe و پروفسور Chris Elliott OBE ، همگی از موسسه امنیت جهانی غذا (IGFS) در کوئینز ، مقالات موجود در مورد رابطه گوشت فرآوری شده و ایجاد سرطان ..

دوشنبه، 23 دی ماه 1398 1,971 بازدید
مصرف چربی کمتر می تواند کلید تقویت باروری مردان باشد

مصرف چربی کمتر می تواند کلید تقویت باروری مردان باشد

طبق یک مطالعه مقدماتی جدید ، داشتن یک رژیم غذایی کم چرب و غنی از سفیده تخم مرغ می تواند کلید تقویت باروری مردان باشد.این تحقیق که توسط دکتر Karma Pearce از دانشگاه استرالیا جنوبی با همکاری پروفسور Kelton Tremellen ، متخصص باروری دانشگاه فلیندرز انجام شده است ، ارتباط مستقیمی بین رژیم غذایی و تستوسترون نشان می دهد – به این صورت که آنچه مردان می خورند می تواند بر هورمون جنسی اصلی مردان تأثیر بگذارد.

پنج شنبه، 19 دی ماه 1398 1,641 بازدید
مصرف میوه ها و سبزیجات خطر سرطان کولورکتال را کاهش می دهد

مصرف میوه ها و سبزیجات خطر سرطان کولورکتال را کاهش می دهد

مطالعه ای که در ابتدا به بررسی آسپرین به عنوان یک درمان پیشگیرانه سرطان سرطان روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) پرداخته بود ، به طور تصادفی مکانیسمی را کشف کرد که می تواند توضیح دهد چگونه میوه و سبزیجات خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهند.در سراسر جهان ، سالانه بیش از 1 میلیون نفر مبتلا به سرطان کولورکتال تشخیص داده میشوند. همچنین این سرطان سومین علت شایع مرگ ناشی از سرطان در ایالات متحده است.

چهار شنبه، 18 دی ماه 1398 1,278 بازدید
ارتباط تغذیه و ژنتیک

ارتباط تغذیه و ژنتیک

هر چند تغذیه نقش غیر قابل انکاری در مدیریت سلامت عمومی دارد، اما نقش ژنتیک در تغذیه چندان شناخته نشده است. تفاوت‌های ژنتیکی علت بسیاری از ناهمگونی‌هایی است که بین افراد می‌بینیم. ناهمگونی‌هایی نظیر؛ رنگ چشم، پوست و مو، وزن و بسیاری از صفات دیگر، همگی از ژنتیک وام می‌گیرند.هنگامی که به ارتباط ژنتیک با تغذیه می‌اندیشیم، اغلب به این نتیجه می‌رسیم که تفاوت‌های ژنتیکی، اگر حداکثر هم نباشد، یک نقش حداقل

سه شنبه، 17 دی ماه 1398 2,375 بازدید