مهار استرس کرونا با چند روش ساده - مدیریت استرس کووید 19
شیوع بیماری کووید 19 (کرونا) برای عموم مردم استرس و اضطراب زیادی را ایجاد کرده است. ترس و نگرانی از یک بیماری آزار دهنده است و اثرات فراوانی بر روان و احساس بزرگسالان و کودکان خواهد گذاشت. با توجه به شیوع کرونا و انتشار اخبار و اطلاعات ضدو نقیض در این زمینه، بسیاری از افراد جامعه در شرایط پرتنش و مضطربی به سر میبرند که این امر نه تنها هیچ سودی برای آنها ندارد، بلکه حتی با ضعیف ساختن سیستم دفاعی بدنی، آنها را در برابر بیماری آسیبپذیرتر نیز میسازد. با چند روش ساده می توانید استرس کرونا را مهار و مدیریت کنید.
میزانی از استرس، نگرانی، ترس و اضطراب در زندگی نه تنها بد نیست، بلکه میتواند کمککننده باشد و فرد را برای مقابله با تهدیدات پیش رو ر زندگی آماده کند و برای آن برنامه داشته باشد. ولی وقتی این استرس، نگرانی، ترس و اضطراب تشدید میشود و تداوم مییابد، از حالت طبیعی خارج شده و بیمارگونه میشود و واکنشهای متعددی از جمله واکنشهای جسمانی، شناختی، عاطفی و رفتاری را به راه می اندازد. برای انجام آزمایش کرونا، آزمایشگاه مندل به منظور راحتی و امنیت شما از نگرفتن ویروس کرونا با حضور در مراکز درمانی به راحتی می توانید با کلیک برروی آزمایش کرونا این تست را در منزل انجام دهید.
فهرست آنچه در این مقاله می خوانید:
استرس کرونا چه علائم جسمانی دارد؟
- افزایش فشارخون
- بی اشتهایی
- لرزش
- سوء هاضمه
- تهوع
- افزایش ضربان قلب
- سردرد
- بی خوابی
مهار استرس کرونا با رعایت چند روش ساده :
- در مورد تغذیه خود در دوران قرنطینه خانگی برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم تا ضمن تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن میزان کالری مصرفی روزانه خودمان را کاهش دهیم تا از افزایش وزن و چاقی پیشگیری کنیم.
- میزان مشارکت و همکاری در خانواده را افزایش دهیم.
- از تمرکز بیش از حد روی اخبار کرونایی و دریافت اطلاعات لحظه ای دوری کنید زیرا این اطلاعات هیچ کمکی به شما نمی کند و تنها در حد دریافت هشدارها و پیام های علمی و معتبر که از رسانه های رسمی و علمی منتشر می شوند کافی است.
- برای خودتان وقت بگذارید. سعی کنید فعالیتهای دیگری را که از آنها لذت میبرید انجام دهید.
- واقعیت ها را با زبان ساده و قابل درک و فهم بدون ایجاد اضطراب، برای کودکان توضیح دهید. برایشان توضیح دهید که چه اتفاقی افتاده و چه کارهایی باید صورت گیرد.
- فضای خانواده را با هیجانات مثبت (شادی، نشاط، شوخی، طنز، ...) پر کنیم.
- مراقب بدن خود باشید. نفس عمیق بکشید، کشش یا حرکات مدیتیشن جسمی را انجام دهید. سعی کنید وعده های غذایی سالم و متعادل بخورید، به طور منظم ورزش کنید، بخوابید و از الکل و مصرف مواد مخدر دوری کنید.
برای ثبت درخواست آزمایش در منزل و یا محل کارتان بر روی لینک زیر کلیک کنید