اختلال طیف اوتیسم (ASD) شایع ترین اختلال رشد دوران کودکی در ایالات متحده است. برای چندین دهه، بسیاری از افراد مبتلا به اوتیسم بودند که هرگز برای این بیماری تشخیص داده نشدند یا تحت درمان قرار نگرفتند. به دلیل افزایش آگاهی و ابزارهای
افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم (ASD) بارهای منحصر به فردی را در طول همه گیری داشته اند. کریستوفر بنکس، رئیس انجمن اوتیسم آمریکا میگوید: «کووید-19 برای جامعه اوتیسم و همچنین جامعه بزرگتر ناتوانیهای ذهنی و رشدی ویرانگر بوده است.
اختلال طیف اوتیسم (ASD) یک ناتوانی رشدی است که با چالش های اجتماعی ، ارتباطی و رفتاری همراه است. بر اساس گزارش منتشر شده در 21 مارس 2021 ، در NEJM Catalyst: Innovations in Care Delivery ، در حقیقت ، افراد دارای ناتوانی های رشدی مانند اوتیسم بیش از سه برابر بیشتر از دیگران در معرض مرگ هستند. مطالعه ای که شرح داد تقریبا 65
دلایل ایجاد اختلال طیفی اوتیسم یا ASD کاملاً مشخص نشده اند. محققان معتقدند هم عوامل ژنتیکی و هم عوامل محیطی در ایجاد این بیماری نقش دارند. در برخی موارد ، این اختلال در اثر جهش های جدیدی ایجاد میشود که فقط در کودک ظاهر می شوند و از DNA هیچ یک از والدین به ارث نمی رسند.
مطالعه ای که توسط مؤسسه ملی بهداشت و آژانس تحقیقات مراقبت سلامت و کیفیت تامین مالی شد نشان داد که قرار گرفتن در معرض استامینوفن در رحم ممکن است خطر ابتلای کودک به اختلال نقص توجه / بیش فعالی (ADHD) و اختلال طیفی اوتیسم را افزایش دهد. این تحقیق توسط دکتر Xiaobing Wang از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه جانزهاپکینز ، بالتیمور و همکاران انجام شد. این مقاله درمجله JAMA Psychiatry منتشر شده است.
دانشمندان ارتباطی بین میزان بالای هورمون جنسی استروژن در رحم و احتمال ابتلا به اوتیسم پیدا کرده اند. این یافته ها اخیرا در مجله روانپزشکی مولکولی منتشر شده اند.این یافته ها شواهد بیشتری برای حمایت از نظریه استروئید جنسی پیش از تولد اوتیسم که اولین بار 20 سال پیش مطرح شد ، ارائه میدهند.
تحقیقات نشان داده که وجود پروپیونیک اسید در غذاهای فرآوری شده، با مختل کردن و کوتاه نمودن مسیرهای عصبی، کاهش رشد مغز و نورونها و همچنین با افزایش بیش از حد سلولهای گلیال، سبب افزایش احتمال وقوع اوتیسم در کودکان میگردد. نرخ شیوع اوتیسم به میزان 1 به 59 (1:59) رسیده است و در حال حاضر هیچ گونه درمانی برای آن وجود ندارد.