غربالگری سرطان سینه چیست؟ راه هایی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان

غربالگری سرطان پستان به این معناست که سینه های زن را قبل از وجود علائم یا علائم بیماری از نظر وجود سرطان بررسی میکنند. همه زنان باید توسط پزشک خود در مورد بهترین گزینه های غربالگری مطلع شوند. 

اگرچه غربالگری سرطان سینه نمی تواند از سرطان سینه جلوگیری کند ، اما می تواند به تشخیص زود هنگام سرطان سینه کمک کند و درمان آن را آسان تر نماید. با پزشک خود در مورد اینکه کدام آزمایش غربالگری سرطان پستان برای شما مناسب است و چه زمانی باید آنها را انجام دهید مشورت کنید.

توجه : برای انجام آزمایش سرطان سینه کافیست برروی لینک کلیک کنید.

توصیه های غربالگری سرطان پستان

نماد USPSTFexternal توصیه می کند زنانی که 50 تا 74 سال سن دارند و به طور متوسط ​​در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه هستند هر دو سال یکبار ماموگرافی انجام دهند. زنانی که 40 تا 49 سال دارند باید در مورد زمان شروع و هر چند وقت یکبار ماموگرافی با پزشک یا سایر متخصصان بهداشت مشورت کنند. زنان هنگام تصمیم گیری در مورد شروع ماموگرافی قبل از 50 سالگی باید فواید و خطرات آزمایش های غربالگری را بسنجند.

ماموگرافی

ماموگرافی یک عکس رادیوگرافی از پستان است. برای بسیاری از زنان ، ماموگرافی بهترین راه برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه است ، زمانی که درمان آن آسان تر است و قبل از آنکه به اندازه کافی بزرگ باشد تا علائم ایجاد شود یا ایجاد شود. انجام ماموگرافی منظم می تواند خطر مرگ ناشی از سرطان سینه را کاهش دهد. در حال حاضر ، ماموگرافی بهترین راه برای یافتن سرطان سینه برای اکثر زنان است.

تصویربرداری تشدید مغناطیسی سینه (MRI)

MRI سینه از آهن ربا و امواج رادیویی برای گرفتن عکس از پستان استفاده می کند. MRI همراه با ماموگرافی برای غربالگری زنانی که در معرض خطر بالای ابتلا به سرطان سینه هستند ، استفاده می شود. از آنجا که MRI های پستان حتی در صورت عدم وجود سرطان غیر طبیعی به نظر می رسند ، برای زنان با خطر متوسط ​​استفاده نمی شوند.

راه هایی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان

عوامل زیادی در طول زندگی می توانند بر خطر ابتلا به سرطان سینه تأثیر بگذارند. شما نمی توانید برخی عوامل مانند افزایش سن یا سابقه خانوادگی خود را تغییر دهید ، اما می توانید با مراقبت از سلامت خود به روش های زیر به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک کنید.

  • وزن مناسب داشته باشید.
  • به طور منظم ورزش کنید
  • الکل مصرف نکنید ، یا نوشیدنی های الکلی را محدود نکنید.
  • اگر از داروی جایگزین هورمون خارجی استفاده می کنید یا به شما گفته شده است که نماد خارجی یا قرص های ضد بارداری خارجی (قرص های ضد بارداری) را بخورید ، از پزشک خود در مورد خطرات آن سوال کنید و دریابید که آیا برای شما مناسب است یا خیر.
  • اگر سابقه خانوادگی سرطان سینه دارید یا تغییرات ارثی در ژن های BRCA1 و BRCA2 شما وجود دارد ، در مورد راه های دیگر کاهش خطر با پزشک خود مشورت کنید.
  • داشتن سبک زندگی سالم، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و در صورت بروز ، شانس زنده ماندن را افزایش می دهد.
نظرات کاربران
تا کنون کسی برای این مطلب نظری نداده است. اولین نفری باشید که نظر می دهد!
{{comment.creator}} {{comment.createDate}}
{{reply.creator}} {{reply.createDate}}
{{blog.content.commentsForm.errorMessage}}
{{blog.content.commentsForm.successMessage}}