سکته مغزی زمانی اتفاق می افتد که خون حامل اکسیژن نتواند به قسمتی از مغز برسد. سلول های مغزی آسیب می بینند و در صورت عدم اکسیژن حتی برای چند دقیقه می میرند. سکته مغزی نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد ، به طور بالقوه کشنده است
چندین دهه است که محققان بر این باورند که بین سلامت دهان و دندان و بیماریهای التهابی که تمام بدن را تحت تاثیر قرار میدهند - بویژه حملات قلبی و سکته های مغزی – ارتباط وجود دارد. التهاب بطور مستقیم در آسیب زایی آترواسکلروز ( تصلب شرائین ) دخیل است و با پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا (hs-CRP) که یک نشانگر حساس برای خطرات آینده حملات قلبی و سکته های مغزی میباشد ، اندازه گیری می شود ...
گروهی از محققان استرالیا ، آلمان و انگلیس نشان دادند که داده های ژنتیکی حاصل از یک نمونه خون یا بزاق را می توان برای شناسایی افراد در معرض افزایش 3 برابری خطر سکته مغزی ایسکمیک ، یک بیماری ویرانگر و یکی از علل منجر شونده به معلولیت و مرگ در سراسر جهان ، مورد استفاده قرار داد. دانشمندان نمره خطر ژنتیکی را ایجاد کردند که مشابه یا پیش بینی کننده تر از عوامل خطر شناخته شده سکته مغزی میباشد. علاوه بر ا
سکته مغزی یکی از دلایل اصلی مرگ و ناتوانی در سراسر جهان و به ویژه آمریکا میباشد. مطالعه ای جدید نشان می دهد که خواب بیش از حد به میزان قابل توجهی خطر این مشکل قلبی عروقی را افزایش میدهد.سالانه در سراسر جهان 15 میلیون نفر سكته مغزی را تجربه می كنند. تقریباً 6 میلیون نفر از این افراد در نتیجه سکته جان خود را از دست می دهند و 5 میلیون نفر نیز با ناتوانی ( معلولیت ) زندگی می کنند.
فلفل قرمز ادویه ای است که در آشپزخانه های ایتالیایی همیشه استفاده میشود و طی قرن ها به دلیل خواص درمانی که دارد مورد تقدیر قرار گرفته است. اکنون ، یک مطالعه ایتالیایی نشان می دهد ، افرادی که به طور مرتب فلفل چیلی مصرف می کنند ، 23 درصد کمتر از افرادی که آن را مصرف نمی کنند در معرض خطر مرگ می باشند.
با انجام آزمایش خون در بیماران مبتلا به دیابت میتوان خطر سکته مغزی را در این افراد پیشبینی کرد برای موفقیت در جلوگیری از رخداد سکته های مغزی اولین قدم تشخیص دقیق افرادی است که دارای استعداد ابتلا به سکته مغزی میباشند و در این صورت میتوان درمان های ضد سکته ای را برای افراد در معرض خطر انجام داد.