چرا ویروس کرونا به مردان آسیب بیشتری می زند؟

ویروس کرونا در مردان

مطالعات نشان می دهد،بدن زنان پاسخ های ایمنی قوی تر و سریعتری در برابر بیماری کرونا ایجاد می کند و به همین دلیل ویروس کرونا بیشتر به مردان آسیب می رساند.

نکته : کاربر گرامی در صورت احساس نیاز برای انجام آزمایش کرونا در آزمایشگاه و یا تست کرونا در منزل کافیست برروی لینک کلیک کنید.

محققان تفاوت واکنش های سیستم ایمنی زن و مرد در برابر ویروس کرونا را بررسی کردند،مردان تمایل به داشتن مقادیر زیادی پروتئین پیش التهاب به نام سایتوکاین نسبت به زنان دارند که منجر به طوفان های کشنده سایتوکاین می شود.

این طوفان ها زمانی اتفاق می افتد که بدن نه تنها با ویروس مقابله نمی کند بلکه به سلول ها و بافت های خودی حمله می کند.

زنان در تولید سلول های T قوی تر عمل می کنند یعنی گلبول های سفید خون که به ویروس ها متصل شده اند و از بین می روند.در بیماران مرد پاسخ سلولهای T ضعیف تر است و این موضوع با افزایش سن نیز تشدید می شود.

مطالعات جدید نشان می دهد که مردان احتمالا بسیار شدیدتر با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می کنند و بیشتر در معرض مرگ و میر قرار دارند.

محققان دریافتند که در بیماران مرد نوع خاصی از سلول های ایمنی که ویروس را از بین می برند و از التهاب جلوگیری می کنند بسیار ضعیف تولید می شوند.با این وجود سیستم ایمنی زنان پاسخ محکم تری داشته و مانند مردان با افزایش سن این توانایی کاهش نمی یابد.

این تیم تحقیقاتی آمریکایی از دانشگاه Yale می گویند که این یافته ها سرنخ هایی در تفاوت تولید واکسن برای زنان و مردان ارائه می هد، به عبارتی زنان و مردان به طیف متفاوتی از ویروس نیاز دارند.


پرفسور آکیکو ایواساکی استاد ایمونولوژی این دانشگاه می گوید:

اکنون داده های واضحی داریم که نشان می دهد واکنش ایمنی در بیماران کووید 19 بین زنان و مردان تفاوت قابل توجهی دارد این تفاوت ها ممکن است زمینه ساز افزایش حساسیت بیماری در مردان باشد.

در مجموع این داده ها نشان می دهد که ما برای اطمینان از اینکه درمان و واکسن به طور مساوی برای زنان و مردان موثر است نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه داریم .

در سراسر جهان مردان حدود 60 درصد مرگ و میر بیماری کرونا را تشکیل می دهند.

در انگلستان محققان با مطالعه 17 میلیون بزرگسال دریافتند که مردان می توانند تقریبا دو برابر زنان در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری کرونا باشند.

داده های خارج شده از چین نیز بیشتر بیماران فوت شده ناشی از بیماری کرونا را مرد گزارش کرده است.

با این وجود همچنان به طور دقیق مشخص نیست که چرا مردان در این بیماری آسیب پذیرتر هستند.

در مطالعه ای که در مجله Nature منتشر شد تیمی متشکل از 17 مرد و 22 زن ار تاریخ 18 مارس تا 9 مه در بیمارستان yale بستری شده اند مورد بررسی قرار گرفتند.

سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید:

بیمارانی که نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی دارند و سیستم ایمنی آنها بنا به دلایل دیگری ضعیف تر بوده است از این آزمایش حذف گردیدند.

نتایج حاصل در شرایط کاملا یکسان حاکی از آن بود که بیماران مرد تمایل داشتن پروتین های سیتوکنین بیشتری نسبت به خانم ها تولید کنند و از آنجایی که به عنوان اولین خط دفاعی سایتوکاین موجب التهاب فراوان در محل عفونت می شوند از طرفی موجب واکنش بیش از حد بدن شده و طوفان سایتوکاین ایجاد می کنند.

این طوفان ها به اصطلاح زمانی اتفاق می افتد که بدن نه تنها با ویورس مقابل نمی کند بلکه به سلول ها خودی حمله ور می شود.

طوفان سایتوکاین می تواند موجب پریشانی تنفسی حاد در بیماران شود و حتی در برخی موارد موجب عدم عملکرد و نارسایی برخی اندام ها شده و به مرگ بیمار منجر شود.

غلظت بالای سایتوکاین که در اویل عفونت مردان تجربه می کند می تواند موجب چنین نتایج فجیعی شود.

علاوه بر این هرچه مردان مسن تر باشند سلولهای T آنها ضعیف تر می شود در حالی که این امر با افزایش سن در زنان ایجاد نمی گردد.

زنان مسن حتی تا 90 سال هم یک پاسخ ایمنی مناسب ایجاد می کنند .این توضیحات به این نتیجه ختم می گردد که برای استفاده از داروها و تولید واکسن به امر جنسیت نیز باید توجه داشت تا نتیجه موثر برای هم زنان و هم مردان ایجاد شود.

این روش نشان داد واکسن ها و روش های درمانی که منجر به بالا بردن تولید سلول های T می شوند قابلیت استفاده برای زنان و مردان را به صورت یکسان ندارند.بطور کلی ایمنی و حساسیت در زنان و مردان متفاوت است.

مجموعه آزمایشگاهی مندل برای راحتی شما امکان انجام تست کرونا را به صورت آنلاین و در منزل فراهم کرده است به این منظور کافیست برروی لینک زیر کلیک کنید.

آزمایش کرونا در منزل

منبع: Daily Mail
نظرات کاربران
تا کنون کسی برای این مطلب نظری نداده است. اولین نفری باشید که نظر می دهد!
{{comment.creator}} {{comment.createDate}}
{{reply.creator}} {{reply.createDate}}
{{blog.content.commentsForm.errorMessage}}
{{blog.content.commentsForm.successMessage}}