آسیب ویروس کرونا به جنین در زنان باردار مبتلا
محققان دانشکده پزشکی فاینبرگ دریافتند که جنین 16 زن باردار که مبتلا به کرونا بودند ، علائم آسیب را نشان دادند. مطابق با انتشار بیانیه ای در دانشگاه ، این یافته ها می توانند نشاندهنده عارضه دیگری از ویروس کرونا باشند.
جنین بیماران بلافاصله پس از تولد معاینه شد. محققان متوجه جریان خون غیر طبیعی بین مادر و نوزاد در رحم و وجود لخته های خون در جفت شدند.
برای ثبت درخواست آزمایش در منزل و یا محل کارتان بر روی لینک زیر کلیک کنید
این مطالعه جدید مقدماتی که در تاریخ 22 می در مجله آسیب شناسی بالینی آمریکا منتشر شده است - ممکن است به متخصصان پزشکی در مورد نحوه نظارت بر افراد باردار در طول همه گیری کرونا کمک کند.
دکتر جفری گلدشتاین ، استاد پاتولوژی دانشکده پزشکی فاینبرگ و نویسنده ارشد این تحقیق گفت : در حال حاضر بیشتر نوزادان تحت نظر به موقع و طبیعی به دنیا آمده اند. به رغم این ، وی گفت ، آسیب دیدگی به جفت دلایل بیشتری را برای نظارت دقیق تر بر افراد مورد انتظار ایجاد میکند.
گلدشتاین افزود : " این توافق وجود دارد كه مشكلات مربوط به انعقاد و آسیب عروق خونی در بیماران مبتلا به کرونا وجود دارد." "یافته های ما از این موضوع که تشکیل لخته در جفت های مادران مبتلا به کرونا اتفاق می افتد ، حمایت می کند."
نظارت می تواند به صورت آزمایش های بدون استرس یا سونوگرافی رشد که روشی غیر تهاجمی برای بررسی رشد جنین با سرعت سالم میباشد ، انجام شود.
محققان هنوز یک دلیل برای نگرانی دارند. با اینکه 15 زن در سه ماهه سوم نوزادان زنده به دنیا آوردند اما یکی از زنان سقط جنین داشت. چهار بیمار در سه تا پنج هفته قبل از زایمان با علائم شبه آنفولانزا مراجعه کرده و آزمایش کرونا در آنها مثبت شد و سایرین با مراجعه به بیمارستان برای زایمان تشخیص داده شدند.
دانشمندان قادر به تشخیص اینکه سقط جنین مربوط به ویروس کرونا می باشد نیستند زیرا بیمار بدون علامت بود. با این وجود جفت اولین ارگان در رشد جنین است که وظیفه تحویل اکسیژن و مواد مغذی را بر عهده دارد.
دکتر امیلی میلر ، متخصص و استاد زنان و زایمان دانشگاه فاینبرگ و نویسنده همکار این مطالعه گفت : "من قصد ندارم از یک مطالعه کوچک تصویری ترسناک ترسیم کنم اما این نگاه اولیه در مورد اینکه چگونه ویروس کرونا ممکن است باعث ایجاد تغییراتی در جفت شود ، پیامدهای بسیار مهمی برای سلامتی یک بارداری دارد. ما باید به این نتیجه برسیم که آیا در حال حاضر نحوه نظارت بر زنان باردار را تغییر دهیم یا خیر."
سوابق تاریخی ممکن است از مشاهدات اولیه حمایت کنند و نگرانی ها را افزایش دهند. تحقیقات موجود نشان می دهد که کودکان در رحم در طی گزارش بیماری همه گیر آنفولانزای 1918 تا 1919 طول عمر کمتری داشته و بیماری های قلبی و عروقی بیشتری داشتند.
گلدشتاین گفت : این مشکلات در طول بیماری همه گیر آنفولانزا احتمالاً به دلیل آسیب دیدگی جفت و سیستم ایمنی بدن بوده است. وی خاطرنشان کرد : با توجه به سوابق ، مطالعه بیشتر جفت به منظور اطمینان بیشتر از سلامت افراد ممکن است تاثیر گذار باشد.