ویروس کرونا

دلیل مرگبار بودن ویروس کرونا - چرا کرونا باعث مرگ می شود

دلیل مرگبار بودن ویروس کرونا - چرا کرونا باعث مرگ می شود

نتایج جدید محققان مرکز علوم بهداشت دانشگاه تگزاس مشخص کرد که دلیل اصلی مرگبار بودن ویروس کرونا پس از آلوده کردن سلول‌ها استتار کردن آن می باشد و این مکانسیم باعث می شود سیستم ایمنی بدن نتواند واکنش سریعی به ویروس نشان دهد و ...

دوشنبه، 6 مرداد ماه 1399 2,797 بازدید
زمان عرضه واکسن کرونا

زمان عرضه واکسن کرونا

بر اساس اعلام مراجع پزشکی بین‌المللی، واکسن کرونا توسعه یافته از سوی دانشگاه آکسفورد که در هر دو فاز اول و دوم آزمایش‌های انسانی موفقیت آمیز بوده است و احتمالا «CoviShield» نام دارد از ماه نوامبر (آبان و آذر) عرضه خواهد شد و ...

یکشنبه، 5 مرداد ماه 1399 1,427 بازدید
چقدر طول می کشد تا علائم ویروس کرونا ظاهر شوند؟

چقدر طول می کشد تا علائم ویروس کرونا ظاهر شوند؟

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) اظهار داشتند که علائم معمولاً 2 تا 14 روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر می شوند.اگرچه اکثریت افراد در طی 14 روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس علائم را نشان می دهند ، اما در برخی افراد این زمان بیشتر طول می کشد و ...

شنبه، 4 مرداد ماه 1399 12,822 بازدید
ویروس کرونا باعث لخته شدن خون می شود

ویروس کرونا باعث لخته شدن خون می شود

ویروس کرونا باعث لخته شدن خون در تعداد قابل توجهی از افراد مبتلا به نوع شدید این بیماری میشود.اما چرا ویروسی که در درجه اول مجاری تنفسی را آلوده می کند باعث لخته شدن خون می شود؟ و این امر چگونه بیماران را در معرض خطر جدی قرار می دهد؟

چهار شنبه، 1 مرداد ماه 1399 10,527 بازدید
اثر زینک برای حفاظت در برابر ویروس کرونا

اثر زینک برای حفاظت در برابر ویروس کرونا

بررسی شواهد نشان می دهد که زینک یا روی ماده معدنی است که میتواند با تقویت ایمنی ضد ویروسی و مهار التهاب ، اثرات محافظتی در برابر ویروس کرونا داشته باشد.نتایج تحقیقات جدید نشان می دهند که روی با محافظت از سیستم ایمنی ضد ویروسی و کاهش التهاب می تواند اثرات محافظتی در برابر بیماری کرونا داشته باشد و باعث ...

سه شنبه، 31 تیر ماه 1399 12,951 بازدید
ژن به ارث رسیده از انسان های اولیه خطر ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

ژن به ارث رسیده از انسان های اولیه خطر ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

محققان تازه متوجه شده اند که چرا بیماری کرونا در بعضی از افراد خطرناک تر از دیگران است.براساس یک مطالعه جدید ، یک قطعه DNA مرتبط با کووید-19 ، 60.000 سال پیش از نئاندرتال ها (انسان های غارنشین) منتقل شده است.هنوز مشخص نیست که چه الگوی تکاملی این توزیع را در طی 60،000 سال گذشته ایجاد کرده است.این یافته های ژنتیکی با مطالعه بیشتر افراد آلوده به ویروس کرونا به سرعت به روز می شوند و بر اساس نتایج ...

دوشنبه، 30 تیر ماه 1399 2,656 بازدید
آیا استفاده از ماسک برای کرونا اکسیژن رسانی به مغر را کم می کند؟

آیا استفاده از ماسک برای کرونا اکسیژن رسانی به مغر را کم می کند؟

ادعاهایی که اغلب در رسانه های اجتماعی مطرح می شوند ، نگران کننده هستند ؛ ماسکهای صورت، خطر ابتلا به کرونا را افزایش می دهند ؛ این ماسک ها سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کنند ؛ فشار خون شما را بالا میبرند ، اکسیژن بدنتان را محدود می کنند به طور کلی ادعاها این چنینی چیزی جز خبرهای جعلی نیستند و استفاده از ماسک ...

یکشنبه، 29 تیر ماه 1399 3,515 بازدید
از ویروس کرونا در بیماران قلبی بیشتر بدانیم

از ویروس کرونا در بیماران قلبی بیشتر بدانیم

می دانیم که خطر آسیب قلبی وجود دارد ، مهم نیست که شما بیماری قلبی زمینه ای داشته باشید یا نه. بنابراین بیماری قلبی زمینه ای یک عامل خطر مرگ و میر بیشتر در بیماران است. نه تنها کووید-19 بلکه دیگر بیماریهای تنفسی مانند آنفولانزا و سارس نیز می توانند بیماریهای قلبی عروقی موجود را تشدید کنند و باعث ایجاد مشکلات جدید قلبی در افراد سالم شوند. ویروس کرونا در بیماران قلبی ....

شنبه، 28 تیر ماه 1399 4,525 بازدید
مشکلات پوستی نشان دهنده کرونا

مشکلات پوستی نشان دهنده کرونا

محققان کالج کینگ لندن تحقیقاتی را انجام داده اند که نشان می دهد ،  بثورات پوستی می توانند عوامل پیش بینی کننده ارزشمندی برای بیماری ویروس کرونا 2019 (کووید-19) باشند.اگرچه بثورات پوستی به مراتب کمتر از تب شایع هستند ، اما بسیار اختصاصی تر هستند و بیشتر طول می کشند و ...

چهار شنبه، 25 تیر ماه 1399 21,057 بازدید
اثر مصرف سبزیجات تخمیری در کاهش مرگ ناشی از ویروس کرونا

اثر مصرف سبزیجات تخمیری در کاهش مرگ ناشی از ویروس کرونا

یک مطالعه جدید که توسط محققان اروپا انجام شده است ، نشان می دهد که میزان مرگ و میر ناشی از بیماری ویروس کرونا 2019 (کووید-19) در کشورهایی که رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات تخمیری دارند کمتر است.بسیاری از غذاها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند. فرآیند تخمیر باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی محصولات غذایی از جمله شیر ، میوه ها ، سبزیجات و گوشت می شود و ...

سه شنبه، 24 تیر ماه 1399 2,621 بازدید
1 29 30 31 32 33 37