متخصصان تغذیه و دانشمندان علوم غذایی به طور یکسان مزایای خوردن گیاهان و کاهش مصرف گوشت را تبلیغ کردهاند. و به نظر می رسد مردم در حال گرفتن هستند. مطالعهای که در تابستان 2016 در مجله Permanente منتشر شد، اشاره میکند که رژیم های غذایی
محققان پاسخ های نظرسنجی 2884 پزشک و پرستار شاغل در فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، بریتانیا و ایالات متحده را تجزیه و تحلیل کردند. محققان به دنبال کارگرانی بودند که در معرض SARS-CoV-2، کروناویروس جدید مسئول عفونت COVID-19 قرار داشتند، و کارگرانی را که به ندرت در معرض بیماران مبتلا به این ویروس
متخصص تغذیه و مشاور تحقیقات تغذیه برای ZOE، آخرین یافته های خود را در مورد اینکه رژیم غذایی شما چگونه بر خطر ابتلا به COVID تاثیر می گذارد و چگونه می توانید از غذا برای محافظت از خود در طول همه گیری استفاده کنید ، به اشتراک گذاشتند.