رژیم غذایی مادر

رژیم غذایی پر چرب مادر می تواند باعث آسیب مغزی جنین شود

رژیم غذایی پر چرب مادر می تواند باعث آسیب مغزی جنین شود

یک تیم تحقیقاتی در مرکز تحقیقات مغز دانشگاه پزشکی وین دریافت که مصرف رژیم های غذایی پرچرب توسط مادر می تواند باعث ایجاد تغییرات طولانی مدت در مغز جنین شود. هنگامی که یک زن باردار رژیم غنی از اسیدهای چرب امگا 6 اشباع نشده مصرف می کند ، بدن وی مقدار اضافی از کانابینوئیدهای درون زا (اندوکانابینوئیدها) را تولید می کند

سه شنبه، 12 آذر ماه 1398 3,002 بازدید
هشدار سازمان غذا و داروی (FDA) برخی ترکیبات مکمل های غذایی با سقط جنین مرتبط اند

هشدار سازمان غذا و داروی (FDA) برخی ترکیبات مکمل های غذایی با سقط جنین مرتبط اند

طبق گزارشات سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) ، مصرف مکمل های غذایی حین بارداری ممکن است باعث سقط جنین یا ایجاد اختلالاتی در تکوین جنین شود.

دوشنبه، 7 مرداد ماه 1398 2,002 بازدید
از دیابت بارداری بیشتر بدانیم

از دیابت بارداری بیشتر بدانیم

دیابت بارداری یک فرم موقت دیابت میباشد که طی حاملگی و زمانی که بدن تولید کافی انسولین یا پاسخ مناسب به آن را متوقف میکند ، ایجاد میشود.اگر بدن توانایی پاسخ مناسب به انسولین را نداشته باشد ، میزان زیادی قند در جریان خون تجمع میابد و باعث علائم دیابت میشود. در ادامه بصورت کامل با این بیماری آشنا می شویم

دوشنبه، 24 تیر ماه 1398 4,380 بازدید
کمبود ویتامین D در زمان تولد خطر افزایش فشار خون را در کودکان افزایش می دهد

کمبود ویتامین D در زمان تولد خطر افزایش فشار خون را در کودکان افزایش می دهد

طبق تحقیقات جدید در مجله انجمن قلب آمریکا ، نقص ویتامین D از زمان تولد تا اوایل کودکی با افزایش خطر فشار خون بالا در مراحل بعدی کودکی و نوجوانی همراه است.

پنج شنبه، 20 تیر ماه 1398 1,598 بازدید
خطر مصرف فست فود و افزایش ابتلا به اوتیسم

خطر مصرف فست فود و افزایش ابتلا به اوتیسم

تحقیقات نشان داده که وجود پروپیونیک اسید در غذاهای فرآوری شده، با مختل کردن و کوتاه نمودن مسیرهای عصبی، کاهش رشد مغز و نورونها و همچنین با افزایش بیش از حد سلولهای گلیال، سبب افزایش احتمال وقوع اوتیسم در کودکان میگردد. نرخ شیوع اوتیسم به میزان 1 به 59 (1:59) رسیده است و در حال حاضر هیچ گونه درمانی برای آن وجود ندارد.

دوشنبه، 10 تیر ماه 1398 1,510 بازدید