یک تیم تحقیقاتی در مرکز تحقیقات مغز دانشگاه پزشکی وین دریافت که مصرف رژیم های غذایی پرچرب توسط مادر می تواند باعث ایجاد تغییرات طولانی مدت در مغز جنین شود. هنگامی که یک زن باردار رژیم غنی از اسیدهای چرب امگا 6 اشباع نشده مصرف می کند ، بدن وی مقدار اضافی از کانابینوئیدهای درون زا (اندوکانابینوئیدها) را تولید می کند
طبق گزارشات سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) ، مصرف مکمل های غذایی حین بارداری ممکن است باعث سقط جنین یا ایجاد اختلالاتی در تکوین جنین شود.
دیابت بارداری یک فرم موقت دیابت میباشد که طی حاملگی و زمانی که بدن تولید کافی انسولین یا پاسخ مناسب به آن را متوقف میکند ، ایجاد میشود.اگر بدن توانایی پاسخ مناسب به انسولین را نداشته باشد ، میزان زیادی قند در جریان خون تجمع میابد و باعث علائم دیابت میشود. در ادامه بصورت کامل با این بیماری آشنا می شویم
طبق تحقیقات جدید در مجله انجمن قلب آمریکا ، نقص ویتامین D از زمان تولد تا اوایل کودکی با افزایش خطر فشار خون بالا در مراحل بعدی کودکی و نوجوانی همراه است.
تحقیقات نشان داده که وجود پروپیونیک اسید در غذاهای فرآوری شده، با مختل کردن و کوتاه نمودن مسیرهای عصبی، کاهش رشد مغز و نورونها و همچنین با افزایش بیش از حد سلولهای گلیال، سبب افزایش احتمال وقوع اوتیسم در کودکان میگردد. نرخ شیوع اوتیسم به میزان 1 به 59 (1:59) رسیده است و در حال حاضر هیچ گونه درمانی برای آن وجود ندارد.