تغذیه و کرونا

اثر زینک برای حفاظت در برابر ویروس کرونا

اثر زینک برای حفاظت در برابر ویروس کرونا

بررسی شواهد نشان می دهد که زینک یا روی ماده معدنی است که میتواند با تقویت ایمنی ضد ویروسی و مهار التهاب ، اثرات محافظتی در برابر ویروس کرونا داشته باشد.نتایج تحقیقات جدید نشان می دهند که روی با محافظت از سیستم ایمنی ضد ویروسی و کاهش التهاب می تواند اثرات محافظتی در برابر بیماری کرونا داشته باشد و باعث ...

سه شنبه، 31 تیر ماه 1399 12,948 بازدید
اثر مصرف سبزیجات تخمیری در کاهش مرگ ناشی از ویروس کرونا

اثر مصرف سبزیجات تخمیری در کاهش مرگ ناشی از ویروس کرونا

یک مطالعه جدید که توسط محققان اروپا انجام شده است ، نشان می دهد که میزان مرگ و میر ناشی از بیماری ویروس کرونا 2019 (کووید-19) در کشورهایی که رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات تخمیری دارند کمتر است.بسیاری از غذاها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند. فرآیند تخمیر باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی محصولات غذایی از جمله شیر ، میوه ها ، سبزیجات و گوشت می شود و ...

سه شنبه، 24 تیر ماه 1399 2,619 بازدید