کولورکتال

مصرف میوه ها و سبزیجات خطر سرطان کولورکتال را کاهش می دهد

مصرف میوه ها و سبزیجات خطر سرطان کولورکتال را کاهش می دهد

مطالعه ای که در ابتدا به بررسی آسپرین به عنوان یک درمان پیشگیرانه سرطان سرطان روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) پرداخته بود ، به طور تصادفی مکانیسمی را کشف کرد که می تواند توضیح دهد چگونه میوه و سبزیجات خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهند.در سراسر جهان ، سالانه بیش از 1 میلیون نفر مبتلا به سرطان کولورکتال تشخیص داده میشوند. همچنین این سرطان سومین علت شایع مرگ ناشی از سرطان در ایالات متحده است.

چهار شنبه، 18 دی ماه 1398 1,520 بازدید