طبق مطالعه ای که اخیرا در مجله اروپایی پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی ، مجله ای از انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شده است ، نوشیدن چای حداقل سه بار در هفته با زندگی طولانی تر و سالم تر مرتبط است ...
تولید کنندگان چای ادعا می كنند كه برای اینكه چای های کیسه ای به خوبی بسته شوند و شکل خود را در آب گرم حفظ کنند باید از پلیمر پلاستیک استفاده شود و بعلاوه ساخت چای های کیسه ای غیرپلاستیگی بسیار گران است.این درحالی است که شواهدی وجود دارند که نشان می دهند نوع پلاستیک مورد استفاده در چای کیسه ای (پلی پروپیلن) می تواند باعث آسیب به سیستم غدد درون ریز ، باروری و افزایش احتمال ایجاد جهش های ژنتیکی و توم