پلاستیک

چای کیسه ایی (تی بگ) میلیارد ها ذرات پلاستیکی را در هر فنجان آزاد می کند

چای کیسه ایی (تی بگ) میلیارد ها ذرات پلاستیکی را در هر فنجان آزاد می کند

تولید کنندگان چای ادعا می كنند كه برای اینكه چای های کیسه ای به خوبی بسته شوند و شکل خود را در آب گرم حفظ کنند باید از پلیمر پلاستیک استفاده شود و بعلاوه ساخت چای های کیسه ای غیرپلاستیگی بسیار گران است.این درحالی است که شواهدی وجود دارند که نشان می دهند نوع پلاستیک مورد استفاده در چای کیسه ای (پلی پروپیلن) می تواند باعث آسیب به سیستم غدد درون ریز ، باروری و افزایش احتمال ایجاد جهش های ژنتیکی و توم

سه شنبه، 23 مهر ماه 1398 4,611 بازدید