مواد غذایی مقوی در برابر کرونا

اثر مصرف سبزیجات تخمیری در کاهش مرگ ناشی از ویروس کرونا

اثر مصرف سبزیجات تخمیری در کاهش مرگ ناشی از ویروس کرونا

یک مطالعه جدید که توسط محققان اروپا انجام شده است ، نشان می دهد که میزان مرگ و میر ناشی از بیماری ویروس کرونا 2019 (کووید-19) در کشورهایی که رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات تخمیری دارند کمتر است.بسیاری از غذاها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند. فرآیند تخمیر باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی محصولات غذایی از جمله شیر ، میوه ها ، سبزیجات و گوشت می شود و ...

سه شنبه، 24 تیر ماه 1399 2,619 بازدید