مصرف فست فود

خطر مصرف فست فود و افزایش ابتلا به اوتیسم

خطر مصرف فست فود و افزایش ابتلا به اوتیسم

تحقیقات نشان داده که وجود پروپیونیک اسید در غذاهای فرآوری شده، با مختل کردن و کوتاه نمودن مسیرهای عصبی، کاهش رشد مغز و نورونها و همچنین با افزایش بیش از حد سلولهای گلیال، سبب افزایش احتمال وقوع اوتیسم در کودکان میگردد. نرخ شیوع اوتیسم به میزان 1 به 59 (1:59) رسیده است و در حال حاضر هیچ گونه درمانی برای آن وجود ندارد.

دوشنبه، 10 تیر ماه 1398 1,511 بازدید