ترکیبات شیمیایی

نوشیدنی های قندی خطر به ابتلا به سرطان را افزایش می دهند

نوشیدنی های قندی خطر به ابتلا به سرطان را افزایش می دهند

طی چند دهه اخیر مصرف نوشیدنی های قندی ( از قبیل نوشیدنی های شیرین شده با شکر و آبمیوه های 100 درصد طبیعی ) و نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی ( رژیمی ) در سراسر جهان افزایش یافته است و این امر با خطر چاقی مفرط همراه است که به نوبه خود به عنوان یک عامل خطر جدی برای بسیاری از سرطان ها به حساب می آید.

شنبه، 29 تیر ماه 1398 1,674 بازدید
آیا تریکلوزان موجود در خمیردندان باعث آسیب به استخوان خانم ها می شود؟

آیا تریکلوزان موجود در خمیردندان باعث آسیب به استخوان خانم ها می شود؟

محققین نشان داده اند که مصرف تریکلوزان سبب کاهش مواد معدنی استخوان شده و باید از مصرف تمامی موارد یا محصولات مراقبت شخصی که به آنها تریکلوزان اضافه شده اجتناب کرد. برخی نیز ادعا می کنند که این آزمایشات به صورت کامل نتوانسته اند ادعاهای خود را اثبات کنند.

یکشنبه، 9 تیر ماه 1398 1,989 بازدید