خوراکی برای پیشگیری از الزایمر

کاهش چشمگیر خطر آلزایمر با مصرف فلاونول های گیاهی

کاهش چشمگیر خطر آلزایمر با مصرف فلاونول های گیاهی

مطالعه جدیدی که اخیرا  در مجله Neurology منتشر شده است ، نشان میدهد که افزایش میزان مصرف فلاونول های گیاهی به میزان چشمگیری خطر ابتلا به زوال عقل آلزایمر (AD) را تا 50 درصد کاهش میدهد. به عبارتی ، با مصرف هرچه بیشتر مواد غذایی حاوی این ترکیبات مانند چای ، پرتقال و کلم بروکلی می توان از بروز زوال عقل آلزایمر جلوگیری کرد ...

دوشنبه، 21 بهمن ماه 1398 5,223 بازدید